I love you és lurva

2010.01.12. 03:33

Gondoltál már arra, hogy mondjuk jársz valakivel mondjuk 1-2 éve, vagy házasok vagytok már egy huzamosabb ideje (de mondjuk nem 20-30 éve), s a párod meghal, mondjuk akár hirtelen is? Pedig előfordulhat! És akkor gondolj bele, hogy el kell temetned egy embert, akár 20 évesen is... Nem lehet kellemes, de mindnképpen túl kell lépni. Kb. erről szól a P.S. I love you című film, 40 percig bírtam, utána fel akartam gyorsítani kétszeres speedre, de nem lehetett, de ha már eddig megnéztem, befejezem.

És még egy: lurva.blog.hu -"Barbara hercegnő" (remélem nem ismerem, és nem volt meg...)

Nem csak az a kurva, aki pénzért csinálja, ő is érdekből teszi, simán ő is csak egy kurva.

És a kis kurva kb. ott hibázott, hogy nem minden nap kapnak az emberek ingyen numerát, és vagy visszajárnak, vagy más embereknek is fogják mondani a dolgot (erre miért nem gondolt), ebben biztos vagyok, és aljasul kihasználnák, nem mintha Ez nem élvezné ezt a baromságot. Simán elkaphat valamit, ha nem figyel oda eléggé, mindenféle jöttmenttől. Ő dolga, és szerintem jól meg fogja járni. 15*7*3 az kb. 315 emberrel jönne össze, sok perverzzel előbb utóbb, és most megjóslom, hogy zaklatni fogják. Ez akármennyire is nem szexblog, mégis az lesz.

És még 1 dolog: Basszátok meg!

 

adok nektek egy kis norbi ÁPDÉTet: re-lurva.blog.hu/

Jó böngészést!

(Kezd a sztori egyre silányabbá válni. Kevés az ötlet, a keretsztori is több sebből vérzik.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://negyereide.blog.hu/api/trackback/id/tr601665431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

relurva 2010.01.20. 13:07:30

A kommentelhető változata a lurva blognak itt található:

re-lurva.blog.hu/
süti beállítások módosítása